Aprisa Labs

Aprisa Labs

Där bra idéer skapar enastående tjänster

Välkommen till Aprisa Labs, en plattform där vi utforskar och testar nya idéer för att skapa tjänster som kan revolutionera sättet vi arbetar på. Vi är passionerade över att leverera innovativa och användarvänliga SaaS-program till våra kunder, och genom Aprisa Labs är vi ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra våra tjänster.

Alla våra tjänster börjar med en fantastisk idé, och genom att ständigt testa och utveckla dessa idéer kan de förvandlas till något stort. Vårt mål är att skapa verktyg som gör det enklare och mer effektivt för våra kunder att hantera sin redovisning och ekonomi.

Vi utforskar för närvarande nya tjänster såsom t.ex. budgetverktyg, möjlighet att bjuda in revisorn till Aprisa och årsredovisning för aktiebolag. Genom att testa och finslipa dessa verktyg på idé-stadiet kan vi säkerställa att de möter våra höga standarder för användarvänlighet och funktionalitet.

Vi är stolta över att vara ett företag som alltid strävar efter att vara i framkant av innovation och teknologi. Vi ser fram emot att dela våra framsteg med dig när vi fortsätter att utveckla nya tjänster genom Aprisa Labs!

Just nu i Aprisa Labs

Årsredovisning för aktiebolag

Vill du göra din egen årsredovisning? Testa Digital Årsredovisning!

Vi söker dig som skapar årsredovisning för aktiebolag enligt K2-regelverket och som i utbyte mot din feedback vill testa tjänsten kostnadsfritt.


Budgetverktyg

Generera enkelt snygga och lättlästa rapporter direkt från Aprisa

Med Rapport- och Budgetverktyg direkt i Aprisa kan du enkelt generera rapporter till dina kunder med kategorisering och namngivelser på rader som följer årsredovisningen. Denna tjänst utvecklas tillsammans med våra kunder. Vill du vara med och tycka till när tjänsten växer fram?

Min Revision

Skicka ut årsredovisningen för revisorns granskning direkt från Aprisa

Vi utvecklade Digital förvaltningsberättelse, Min BRF, för att förenkla arbetet mellan förvaltare och styrelse, nu vill vi låta dig enkelt hantera kontakten med revisorn genom att ge revisorn läs och kommentarsrättigheter till årsredovisningen i Aprisa.

Avtalshantering

Avtalshantering för styrelsen

Vill du som förvaltare erbjuda dina kunder avtalshantering för styrelsen? Vi utvecklar en tjänst som gör det möjligt för styrelsen att hantera sina avtal via Min BRF eller som modul i egen styrelseportal. Kontakta oss för din intresseanmälan!

Fördelar med Aprisa Labs

💡 Förstå värdet tidigt

Upplev våra verktyg i ett tidigt stadie och låt ditt team upptäcka hur de kan bidra till er verksamhet.

🚀 Forma framtidens tjänster

Genom tidig feedback bygger vi tjänster och funktioner som ger mest värde till dig som kund.

🏃‍♀️ Ligg steget före

Låt ditt företag sticka ut genom att erbjuda tjänster i framkant till dina kunder och anställda!

Senaste tillskottet från Aprisa

Utöka ditt tjänsteutbud med Aprisa - kontakta oss för att veta mer!


Styrelseprotokoll

Styrelseprotokoll - enklare administration för styrelsen

Erbjud dina kunder ett digitalt styrelseprotokoll som gör det lättare för styrelsen att hålla styrelseprotokoll uppdaterade med allt samlat på samma ställe och med inbyggt stöd för e-signering.