Kontakta oss

🙌 Vad kul att du är intresserad av Aprisa avtalshantering! Du är ett steg närmare att ta er byrå till en roligare & mer effektiv redovisningsprocess!

Support email

Rådmansgatan 59, 113 60 Stockholm

Om Aprisa

Aprisa är byggt för att underlätta framtagandet av årsredovisningen - det viktigaste verktyget för att veta hur ekonomin i en bostadsrättsförening ser ut.

Även för den erfarne kan det ibland vara svårt och tidskrävande att bedöma hur god föreningens ekonomi egentligen är. Att köpa en andel i en bostadsrättsförening skiljer sig från att köpa en andel i ett aktiebolag och hur gör man för att på ett rättvisande och enkelt sätt jämföra föreningar och olika bostadsrätter med varandra?

Med ett brinnande intresse för bostadsrättsekonomi och ett starkt engagemang för att skapa effektiva system vill vi som utvecklar Aprisa bidra till en tryggare bostadsrättsmarknad i Sverige.

Vi tror på att den bästa helhetslösningen för användaren är den som användaren själv får skapa genom att välja det bästa från olika system. Därför har vi byggt Aprisa så att du kan välja det bästa från oss och integrera med dina övriga system för att skapa den rätta lösningen för just dig och din verksamhet.

Vi ser fram emot att höra från dig som skapar årsredovisning!
- Team Aprisa

Kontakt

Teamet bakom Aprisa har många års erfarenhet av utveckling, underhåll och support av molnbaserade programvaror.

Tidigare bakgrund från Handelshögskolan i Stockholm och gedigen kunskap om bostadsrättsekonomi i kombination med flera års erfarenhet av IT-lösningar i framkant på bl.a. Spotify och Klarna gör att vi har kompetensen som behövs för att hjälpa dig utveckla ditt företag!


Anna Ström-Munke

Anna Ström-Munke

VD & Grundare

Kai Ytterberg

Kai Ytterberg

CTO & Partner